top of page
IMG-20230223-WA0006.jpg

Over ons!

IMG-20230223-WA0019.jpg

Wist u dat u direct geld kunt besparen met airco?

AircoFuture kiest u voor montage, service en onderhoud van uw airco in Maastricht en omstreken! AircoFuture Maastricht levert duurzame airconditioning in regio Zuid-Limburg. Onze vakman geeft deskundig advies over klimaatbeheersing voor zowel thuis als op uw werk. Naast advisering en levering zorgt AircoFuture ook voor montage, onderhoud en service. Zo kunt u zorgeloos genieten van koelte in de zomer en warmte in de winter.  

Wist u dat wij ook betonboren? U kunt tevens bij ons terecht voor allerlei boorwerkzaamheden. 

Wij zijn een airco montage bedrijf uit Maastricht.Opdrachten nemen wij aan in heel Zuid-Limburg maar ook in België in de grensstreek. Alle benodigde kennis en ervaring hebben wij in huis. 

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

Advies

Wij werken enkel met energiezuinige merken en leveren kwaliteit voor een eerlijke prijs, met elk hun voor en nadelen:

  • Wandmodel

  • Plafondmodel

  • Vloermodel (mobiele airco)

 
Kies je op de slaapkamer bijvoorbeeld voor een hangende airco, of juist een mobiele airco? Wij geven u een passend antwoord.

Levering & Montage

AircoFuture levert niet alleen de producten, maar verzorgt ook de montage ervan. Zo bent u binnen enkele uren verzekerd van een optimaal werkende airconditioning.

Tevens dragen wij zorg voor een nette afwerking, zodat bedrading en afvoer nooit in het zicht blijft.

Onderhoud

Wij bieden u meer woon- en werkcomfort met onze onderhoudsdienst. Zo kunt u zonder onderbreking in zomer en winter profiteren van uw airconditioning

Services

Een verkeerd afgestelde airco kan leiden tot gezondheidsklachten. Wij geven u altijd de beste tips over het gebruik van de airco bij u thuis of op kantoor. 

bottom of page